Office 365

Word, Excel, Outlook, Powerpoint en Access zoals u gewend bent maar dan online met als voordeel dat u overal ter wereld toegang heeft tot uw documenten! Daarnaast hoeft u niet eenmalig een duur pakket aan te schaffen. Wij bieden u de mogelijkheid om middels een abonnement gebruik te maken van deze software. Daarnaast beschikt u te allen tijde over de meest recente versie!
Wij kunnen u helpen uw bedrijf te migreren naar Office 365.

Exchange Online

De Exchange omgeving zoals u gewend bent maar dan online waarbij uw gedeelde mailboxen, agenda’s en uw contacten altijd toegankelijk zijn via Outlook, webmail en mobiele apparaten. Doordat u Exchange Online middels een abonnement afneemt hoeft u niet te investeren in een kostbare Exchange server. Laat u informeren voor deze schaalbare en flexible Exchange oplossing!

Skype voor Bedrijven

Met Skype voor Business kunt u eenvoudig communiceren door middel van chatberichten, videogesprekken en online vergaderingen met zowel contacten binnen als buiten uw organisatie. Door deze nieuwe manier van communiceren kunt u productiever en plaats onafhankelijk werken.

Onedrive voor Bedrijven

Sla je werkbestanden op in OneDrive voor Bedrijven zodat je ze altijd bij de hand hebt en werk samen met wie je wilt, waar je wilt, wanneer je wilt.Synchroniseer bestanden op apparaten en open ze waar je maar wilt, ook als je offline bent.  Vind met een eenvoudige zoekopdracht binnen enkele seconden de bestanden die je nodig hebt. Deel je bestanden veilig met collega’s, zakenpartners of klanten. Jij bepaalt wie welk bestand mag zien en bewerken. Laat iedereen aan de laatste versie van een document werken en bekijk of herstel oudere versies indien nodig. Stel een geïntegreerd goedkeuringsproces in voor documenten die klaar zijn om te worden beoordeeld.