De ICT dienstverlener voor het MKB

DKS ICT  is een jong ICT bedrijf die voornamelijk startende ondernemers en middel kleine ondernemingen in de avond- en weekenduren helpt om hun te voorzien van de juiste ICT hard- en software. Wij nemen u de zorg uit handen voor uw IT systeem, zodat u zich volledig kunt richten op datgene waar u goed in bent.

Vaak weten ondernemers niet waar ze moeten beginnen. Door gebruik te maken van de laatste informatie en communicatie technieken bieden wij innovatieve en toekomstgerichte oplossingen met een hoge efficiency, productiviteit en betrouwbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie en beheer van netwerken en pc’s in een Windows omgeving, waarbij we gebruik maken van betrouwbare systemen, actuele kennis, ervaring en indien nodig specifieke kennis van partners en leveranciers.

Wij zijn een ICT bedrijf dat veel waarde hecht aan persoonlijk contact met onze klanten. Uw belang staat bij ons voorop! Wij inventariseren uw probleem of vraag, voorzien u van een passend advies en komen met een optimale oplossing waarmee u nog efficiënter kunt werken!

Kijkt u eens rustig rond op de website van DKS ICT en bent u benieuwd wat DKS ICT voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op!