Ondersteuning op afstand met Teamviewer.

Wanneer u beschikt over een internet verbinding kunnen we u op afstand eenvoudig ondersteuning leveren via TeamViewer. Zo kunnen we u ondersteunen bij het instellen van uw email, installeren van diverse programma’s. Doordat we kunnen zien wat u ziet kunnen we sneller en efficiënter ondersteuning leveren.

Wat is Teamviewer?

Teamviewer is een programma dat ons in staat stelt om mee te kijken op Microsoft computers. Teamviewer geeft ons toegang op basis van een ID en wachtwoord dat u zelf moet afgegeven. Wij kunnen dus niet zomaar en op ieder moment meekijken op uw computer, maar slechts éénmalig en alleen op uw verzoek.

microsoft-logoHoe werkt het?

Download Teamviewer voor Microsoft computers door op het Microsoft logo hier links te klikken. Kies (wanneer mogelijk) direct voor uitvoeren, of sla anders het programma op, op een locatie van waar u het programma kunt uitvoeren. Vervolgens opent er zich een scherm. Geef het ID en wachtwoord door aan onze medewerker en hij/zij zal vervolgens op uw computer mee kijken en de muis en het toetsenbord kunnen bedienen.